Quartz hvad er det?

Vi næsten udelukket quartz ure i onlinebutikken. Et quartz ur får strøm fra et batteri, der driver de elektroniske dele i ure. Uret styres af svingninger fra et lille krystal, der af quartz ure. I det DeFedeUre.dk har specialiserer sig i at finde et udvalg lækre, fede, billige ure er prisen på urene lave, idet der næsten udelukket er tale om elektroniske quartz ure.

  

MENU KNAP         TILBUD KNAP

 


Hos DeFede Ure.dk har vi tre forskellige typer af quartz ure, analog, digital og DUAL ure, der både har analog og digital visning af klokken. Selv om et quartz ur er billigere end et mekanisk ur, er tiden på et billigt quartz ur mere nøjagtig, men er afhængig af at batteriet bliver skiftet når det er løbet, tør for strøm.

 

 

Et quartz ur er desværre følsom overfor kulde ned til - 10 grader celsius og meget høj varme. Komponenterne i et quartz ur er også følsom overfor stærke magnetfelter og statisk elektricitet, det kan skade urværket og de elektriske komponenter. Her er et mekanisk ur overlegen og vil fortsætte med at virke i stærke kuldegrader

Den store fordel ved et quartz ur er at det er præcis og næsten aldrig går i stykker i urværket. De er billige at anskaffe, billig at vedligeholde og kan lægges i skuffen i en måned og tiden vil passe når den igen kommer på armen.