Vandtæt?

Ure klassificeres i forskellige klasser alt efter hvor vandtæt uret er. DeFedeUre.dk har kun ure som enten ikke er klassificeret, eller er klarificeret til 3 eller 5 atm/bar som også defineres i 30 eller 50 meter. Hvis du leder efter et vandtæt  (200m) dykkerur, er det ikke hos os du finder det. Her er vi oppe i en helt anden prisklasse, en de billige kvalitetsure DeFedeUre udbyder til salg.

MENU KNAP         TILBUD KNAP

 

Testet vandtæthed

Hvad kan jeg bruge det til?

Hvad må det IKKE bruges til

30 meter /3 BAR (ATM)

Er til dagligt brug. Kan modstå vandsprøjt og regn. Kan tåle håndvask. Vær opmærksom på om uret tager kondensens hvis du bruger den i bad. Ikke alle ure, er lige vandtætte når den er klassificeret til 30 meter. Det kan generelt ikke anbefales at uret bruges til at bade, snorkle og dykke med. Brug det ikke i vandt på stranden, saltvandet vil ødelægge urværket.

Kan ikke benyttes til dykning.

50 meter /5 BAR (ATM)

Er velegnet til sports aktivitet og dagligt brug.

Kan ikke benyttes til dykning.

 

IP-klassificering hvad er det og hvor vandtæt er uret?

 

De Smartwatchs vi sælger, er IP klassificeret, der er en international tætheds klassificering til el artikler.  Organisationen IEC, har udarbejdet er IP-standard klassificeringen, hvor producenter skal gennemføre en række test før de kan kalde deres produkter for "vandafvisende". 

 

De fleste smartwatchs er klarificeret som IP65, IP67 eller IP68.

 

IP65 betyder at uret er støvtæt og kan holde til spuling med vand fra alle sider i 3 minutter.

 

IP67 betyder at uret er beskyttet imod (6) indtrængende støv og kan holde til, at være nedsænket i stillestående vand på 1 meter i 30 minutter.

 

IP68 betyder at uret er beskyttet imod (6) indtrængende støv og kan holde til, at være nedsænket i stillestående vand på 1,5 meter i 30 minutter.