Hvorfor handle hos DeFedeUre.dk

Stort udvalg i billige herreure

DeFedeUre.dk føre et stort udvalg i billige herreure i en god kvalitet. Vi har sorteret det fra som er noget skrammel. Alle ure udvælges nøje og vi prøver at finde en stil og uger at et unikt design, som falder i kundernes smag. Det er derfra shoppens navn, DeFedeUre er inspireret af.

Hurtig levering med DAO

Som hoved samarbejdspartner, har vi DAO der står for sikker levering. Hvis ordren er lagt inden kl. 16 på en hverdag, vil ordren i 70-80% af gangene, være leveret dagen efter. Når vi indleverer uret til forsendelse, vi du automatisk få en besked med en tidsramme på hvornår pakke er leveret.

Sikkerbetaling

Vi har en indløsningsaftale med BAMBOA, VIABILL og PayPal, der håndterer betaling sikkert, hurtigt og smidigt. Dine penge bliver først trukket, når varen er afsendt.

Indpakning

Vi modtager mange forsendelser fra leverandører. For at spare miljøet for yderlig belastning, genbruger vi alt emballagen. Derfor modtager du din forsendelse i en genbrugt Bobbelkuvert, kasse eller ure pakket ind i foum/skum. Det er selvfølgelig også med til at holde omkostningerne ned og derved gøre det muligt at sælge nogle af Danmarks billigste herreure.