FAQ

Levering?

Vi sender ordren samme dag 90% af gangene, hvis ordren er lagt i kurven inden kl. 16 på en hverdag. Bliver ordren lagt en søndag, vil ordren sendes den efterfølgende mandag.

Hvordan indstiller jeg mit nye ur?

Et ganske almindeligt klassisk analogt ur stiller du ved at trække kronen ud og dreje indtil tiden passer. Alle ure er Quartz ure og kører på batteri, med mindre andet er angivet.

Indstil dato på analog ur?

Der kan være flere måde hvorpå man indstiller dato på et analogt ur. På de fleste modeller kan kro-nen trækkes ud i en position og du drejer kronen med uret. For hver gang uret passerer kl. 12 to gange, bliver dagen ”spolet” en dag frem på tælleren. Andre ure har to positioner, hvor den ene er tiden og den anden er datoen. Her er det noget hurtigere at stille datoen. Husk altid at dreje kronen med uret, da du kan ødelægge urværket ved at køre mod uret, når du stiller tiden.

Quarts ur?


Vi har næsten udelukket quartz ure i onlinebutikken. Et Quartz ur får strøm fra et batteri, der driver de elektroniske dele i ure. Uret styres af svingninger fra en lille krystal, der af Quartz ure. DeFedeUre.dk har specialiseret sig i at finde et udvalg af lækre, fede, billige ure. Prisen på urene er lave, idet der næsten udelukket er tale om elektroniske Quartz ure.


Læs mere om Quartz ure her

Kan jeg selv korter jeg lænken op?

På de fleste lænker kan der fjernes 2-4 led i hver side, alt efter model og design. Hvis det er en standard lænke med hele led, kan du selv korte lænken op. Hvis det er en lænke med mange fine led og smalle led, vil jeg anbefale, at du får det gjort ved en urmager. Tag som udgangspunkt et ur du i forvejen bruger (hvis du har det) og sammenlign med det nye ur. Her får du en god indikation på hvor mange led, du skal have af din lænke. Et alternativ er at bruge et målebånd og måle omkring dit håndled. Min erfaring, er at vi ikke er ens og nogle gerne vil have en stram lænke. Andre vil gerne have en løs lænke. Ud over led kan du justere længden med 2-3 finjusteringshakkere i låsen. .


Her er en video som viser hvordan man korter en lænke op.

Er kvaliteten i orden op DefedeUres billige ure?

 

Alt hvad der kommer hjem, tjekkes op, måles og vejes nøje. Hvis kvaliteten ikke passer med producentens beskrivelse, bliver uret ikke sat til salg på onlinebutikken. Men selv her følger pris kvalitet og funktion. Et ur til 79 kr. eller 99 kr. kan du godt bruge som hverdagsur, men det må forventes, at remmen bliver slidt hurtigere end selve uret.

Følger der batteri med?

Der er batteri i alle urene. Når vi får dem hjem, trækker vi kronen ud på samtlige ure, så de ikke bruger batteri, imens de er på lager. Alle ure tjekkes, inden de sendes ud.