FAQ

Levering?


Vi sender ordren samme dag 90% afgangene, hvis ordren er lagt inden kl. 16 på en hverdag. Bliver ordren lagt En søndag, bliver ordren sendt den efterfølgende mandag. 

Hvordan indstiller jeg mit nye ur?


Et ganske almindeligt klassisk analogt ur, stiller du ved at trække kronen ud og dreje indtil tiden passer. Alle ure er quartz ure og køre på batteri, med mindre andet er angivet. 

Indstil dato på analog ur?


Der kan være flere måde hvorpå man indstiller dato på et analogt ur. På de fleste modeller kan kro-nen trækkes ud i en position og du drejer kronen med uret. For hver gang uret passere kl. 12 to gan-ge, bliver dagen ”spolet” en dag frem på tælleren. Andre ure har to positioner, hvor den en er tiden og den anden er dato. Her er det noget hurtigere at stille datoen. Husk altid at dreje kronen med uret, da du kan ødelægge urværket ved at køre mod uret, når du stiller klokken

Quarts ur?


Vi næsten udelukket quartz ure i onlinebutikken. Et quartz ur får strøm fra et batteri, der driver de elektroniske dele i ure. Uret styres af svingninger fra et lille krystal, der af quartz ure. I det DeFedeUre.dk har specialiserer sig i at finde et udvalg lækre, fede, billige ure er prisen på urene lave, idet der næsten udelukket er tale om elektroniske quartz ure. 
Læs mere om Quartz ure her

Kan jeg selv korter jeg lænken op?


På de fleste lænker kan der fjernes 2-4 led i hver side, alt efter model og design. Hvis det er en standard lænke med hele led, kan du selv korte lænken op. Hvis det er en lænke med mange fine led og smalle led, vil jeg anbefale at du får det gjort ved en urmager. Tag som udgangspunkt et ur du i forvejen bruger (hvis du har det) og sammenlign med det nye ur. Her får du en god indikation på hvor mange led, du skal have af din lænke. Et alternativ er at bruge et målebånd og måle omkring dit håndled. Min erfaring, er t vi ikke er ens og nogle gerne vil have en stram lænke og andre gerne vil have en løs lænke. Ud over led, kan du justere længden med 2-3 finjusteringshakker i låsen. 


Her er en video som viser hvordan man korter en lænke op.

Er kvaliteten i orden op DefedeUres billige ure?

 

Alt hvad der kommer hjem, tjekkes op, måles og vejes nøje. Hvis kvaliteten ikke passer med producentens beskrivelse, bliver uret ikke sat til salg på onlinebutikken. Men selv her følger pris kvalitet og funktion. Et ur til 79 kr. eller 99 kr. kan du godt bruge som hverdags ur, men det må forventes at remmen bliver slidt hurtigere end selve uret. 

Følger der batteri med?


Der er batteri i alle urene. Når jeg får dem hjem, trækker jeg kronen ud på samtlige ure, så de ikke bruger batteri imens de er på lager. Alle ure tjekkes inden de sendes ud.