Dansksamlede el-ladcykler fra el-ladcykler.dk

Oprettet d.

Dansksamlede el-ladcykler fra el-ladcykler.dk

Hos el-ladcykler.dk forhandler vi el-ladcykler fra stærke europæiske brands som Johnny Loco, Wildenburg, Butchers & Bicycles, Cargobike of Sweden og Wike. Vi har med andre ord elektriske ladcykler til alle formål og for enhver pengepung. Cyklerne er et miks mellem hollandsk og skandinavisk design. Wildenburg el-ladcykler er samlet på vores produktionsværksted i Esbjerg, og testes inden den kommer ud til kunden.

 

Vi tænker dansk og i danskernes behov. Kvaliteten på vores el-ladcykler mærkes i vores passion og erfaring for at udvikle lækre ladcykler i høj kvalitet. Når ladcyklen forlader vores produktionsværksted, er cyklen fuld samlet, monteret og køreklar. Vi har et stort udvalg af ekstraudstyr, der kan monteres så du får en cykel der passer til dine drømme og forventninger.

 

På lager fører vi en lang række af billige børnestole fra Melia, der alle er med trepunktssele og super lækker komfort. Stolene passer til små børn i flere aldersgrupper og er nemme at montere i el-ladcyklerne. Vi fører også et specialudviklet isofix-beslag, hvor du nemt og smidigt kan montere den autostol, du måske allerede i dag bruger i bilen. Vi producerer selv en af Danmarks billigste familie-ladcykler med en kraftig motor, overskueligt display og indbygget styreenhed. El-ladcyklen får sin strøm fra et 36V, 9 ah litium-ion-batteri, som er monteret på ladcyklen. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt, tyverisikret med lås og monteres i en vejrbestandig kassette.

 

El-ladcykler.dk fører udelukkende cykler med skivebremser i både mekanisk og hydraulisk udgave. På vores mest prisbillige version er der mekaniske skivebremser, mens der på den dyrere version er hydrauliske, vedligeholdelsesfri skivebremser, der i længden kræver mindre vedligehold en traditionel skivebremse. Selve bremsen er samme principper, men hvor en hydraulisk bremse, kræve færre manuelle justeringer, når skiverne slides.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar