Her finder du vores udvalg officielt licenseret merchandise fra Harry Potter filmene.

Oprettet d.

Her finder du vores udvalg officielt licenseret merchandise fra Harry Potter filmene. Sortimentet dækker over både tryllestavene, krus, figurer, plakater, tøj og smykker. Har din ugle mistet dit Hogwarts adgangsbrev? Loot Fantasy har din ryg! Med en Loot Boks fra Loot Fantasy, vil du føle dig som en rigtig elev på den bedste skole for hekseri og troldmænd i verden. Hvis du kender et rigtigt potterhead, har vi de mest originale og spektakulære Harry Potter gaver, til at give til en sand fan af denne magiske saga. Vil du blive vild med at prøve at fortrylle med en Harry Potter tryllestav? Vil du have et Hogwarts krus til dine møder for at være sikker på, at du aldrig keder dig? Måske en Deathly Hallows Notesbog til de lange timer på skolebænken?

Vi har noget fra alle husene: Gryffindor, Hufflepuff, Ravencraw og Slytherin. Vi har også en masse merchandise og tilbehør fra Mørkets Fyrste. Du finder kort sagt altid en god blanding af produkter i vores Harry Potter Loot Bokse.

Savner du fortryllende bid af Harry Potter eller vennerne på Hogwarts, så kig forbi Loot Fantasy's hjemmeside med Harry Potter tilbehør, der er det rene drømmeland for enhver Harry Potter fan.

Her kan du finde ting, der får dig tættere på historien om Harry, Hermione,  Ron og alle de andre!  I vores bokse kan du blandt andet finde, officielle tryllestave, troldmandskåber, sweatere, notesbøger, Harry Potter Funko Pop figurer, replikaer, smykker, krus og meget mere. Nogle af vores varer er så sjældne, at de kun kan findes i vores Loot Bokse og ingen andre steder.
Vi får til og med i nogle tilfælde produceret produkter, som er eksklusive for vores medlemmer.

Få det bedste og nyeste merchandise og tilbehør fra dit ALL-TIME favorit filmunivers her. Med denne Harry Potter Loot Boks kan du ikke gå galt i byen. Hvad enten du er til Gryffindor, Slytherin, eller noget helt andet, er der med garanti noget for dig i denne Loot Boks. Hvis du har specielle ønsker til, hvilket hus du vil have dit merchandise fra, kan du notere dette ved betalingen i kommentarfeltet.

 

Fordele ved Loot Fantasy

Vi udvælger nøje hvert enkelt produkt, som kommer med i vores loot bokse. Du vil derfor altid opleve en stor variation i indholdet af vores pakker. I få af vores loot bokse, finder du også eksklusivt indhold, som du kan kan få fingrene i, som medlem af Loot Fantasy.


Minimum 4-6 Magiske produkter hver gang

 

Licenseret Harry Potter Merchandise fra dit yndlings filmunivers

 

Alle vores loot bokse har en minimumsværdi på 550 kr

 

Repræsenter dit favorit hus med stil og stolthed


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar